Concert Músics per la Llibertat


L'entitat surienca es va voler sumar al concert multitudinari que va organitzar el col·lectiu Músics per la Llibertat el passat diumenge 3 de Desembre a la plaça Espanya de Barcelona.

"Amb aquesta acció volem denunciar l'actitud repressiva i autoritària del govern espanyol i posar de manifest la nostra posició en defensa de la sobirania del Poble Català. Com a músics, creiem que la música és el mitjà idoni per fer sentir la nostra veu i defensar els valors que ens representen: la democràcia i la llibertat."

Alguns cantaires de la coral van barrejar-se amb milers de persones per entonar peces com "Viatge a Ítaca" d'en Lluís Llach, "El cant de la Senyera" d'en Joan Maragall i en Lluís Millet, "L'estaca" d'en Lluís Ll

ach, "Els Segadors" d'Emili Guanyavents i Josep Viader, i "L'Oda a l'alegria" d'en Beethoven. I una peça instrumental d'en Pau Casals, "Sant Martí del Canigó".

Totes aquestes peces sota la direcció de grans directors : Josep Farré, Josep Vila, Jordi Llobet, Edmon Colomer, Salvador Mas i Salvador Brotons.


Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now