2a Trobada de Cors SalatsEl passat cap de setmana es va celebrar la 2a trobada de Cors Salats a Súria. L'idea original va ser de la Coral Cardonina la qual l'any passat va acollir a la seva vila a les tres corals que restants, la Coral Nova Harmonia de Sallent, la Coral La Romança de Callús i la S.C. La Llanterna de Súria, per a celebrar la primera trobada.


Enguany, ha sigut el torn de l'entitat surienca ser-ne l'amfitriona; malauradament la coral de Callús no hi ha pogut participar, però esperem tornar a ser quatre en les pròximes ocasions.


El concert va tenir lloc a l'església de Sant Cristòfol, va constar de dues parts: la primera van actuar la coral de Cardona i després la de Sallent, i a la segona la de Súria i per acabar els cants comuns.


La Coral Cardonina va oferir un repertori íntegre a capella amb peces com "Laudate nomen domini" d'en Christopher Tye, o "Paraules" arranjada per en Joan Roure. Seguidament va ser el torn de la Coral Nova Harmonia interpretant "Coratge d'en Berenguer" retaule dels Embotits de Sallent d'en Joan Camprubí, o "Jo estimo la mar" d'Andreu Peralba. La S.C. La Llanterna va participar amb peces com "La font del roure" d'Anselm Clavé, o "Amor particular" de Lluís Llach.


Per finalitzar l'acte, les tres corals van oferir tres cançons conjuntes: "Súria" d'en Vicenç Bou, sota la direcció de na Montse Fàbrega (directora de la S.C. La Llanterna), "Senyor Sant Jordi" d'en Francesc Vila, dirigit per n'Ovidi Cobacho (director de la Coral Cardonina), i "El cant del poble" d'Anselm Clavé, per na Judit Aloy (directora de la Nova Harmonia).


Cal destacar també, la participació de n'Eduard Galobart com a solista de la Nova Harmonia, i en Pol Alzina i en Jaume Ribera com a pianista/acordionista i violinista respectivament.


En acabat, hi va haver un refrigeri per a les corals convidades.Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now