Concert final de curs amb la Coral La IgualtatLa Societat Coral La Llanterna va acabar el curs, com ja és tradició, amb un concert conjunt amb una altra formació coral i enguany va ser amb la Coral La Igualtat de Gavà, completant així l'intercanvi que es va iniciar el febrer passat, on La Llanterna va tenir ocasió de participar en un concert a la seva vila.


L'acte va constar de dues parts, a la primera va actuar la coral autòctona i a la segona la convidada. La coral Gavanenca va oferir un repertori variat sota la direcció d'en Joan Casas i na Sesca Martorell al piano, com "O mio babbino caro" o "Rosó". La S.C. La Llanterna va interpretar "La font del roure" i "Samarreta" entre d'altres, amb l'acompanyament musical al piano de na Muntsa Sala i al violí d'en Marc Badia, sota la direcció de na Montse Fàbrega.


En acabat, hi va haver un refrigeri per la coral convidada i el públic assistent.Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now