Caramelles a Súria


Aquest cap de setmana van arribar les tant estimades Caramelles com cada any. És la festa més esperada per a tots els suriencs i surienques i com no podia ser d'altra manera totes les colles la van gaudir d'allò més bé.

La nostra entitat va oferir quatre cançons de diversos estils : una sarda "La dansa de l'amor" de Josep Voltes i Joan Plana, una rumba "Flor de primavera" de La Troba Kung-Fú, una popular catalana "La Cirereta" i una versió adaptada per l'ocasió de "Caramelles" d'Els Catarres, en aquest cas amb el títol "Viu les Caramelles amb mi".

Amb l'acompanyament d'en Pol Alzina a l'acordió, na Cristina Gamisans i en Jaume Ribera al violí, i una petita col·laboració al pavelló de na Muntsa Sala al contrabaix. Sota la direcció de na Montse Fàbrega.


Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now