Caramelles a Súria


Aquest cap de setmana van arribar les tant estimades Caramelles com cada any. És la festa més esperada per a tots els suriencs i surienques i com no podia ser d'altra manera totes les colles la van gaudir d'allò més bé.

La nostra entitat va oferir quatre cançons de diversos estils : una sarda "La dansa de l'amor" de Josep Voltes i Joan Plana, una rumba "Flor de primavera" de La Troba Kung-Fú, una popular catalana "La Cirereta" i una versió adaptada per l'ocasió de "Caramelles" d'Els Catarres, en aquest cas amb el títol "Viu les Caramelles amb mi".

Amb l'acompanyament d'en Pol Alzina a l'acordió, na Cristina Gamisans i en Jaume Ribera al violí, i una petita col·laboració al pavelló de na Muntsa Sala al contrabaix. Sota la direcció de na Montse Fàbrega.


Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon