Caramelles a Súria

April 15, 2017

 

Aquest cap de setmana van arribar les tant estimades Caramelles com cada any. És la festa més esperada per a tots els suriencs i surienques i com no podia ser d'altra manera totes les colles la van gaudir d'allò més bé.

 

La nostra entitat va oferir quatre cançons de diversos estils : una sarda "La dansa de l'amor" de Josep Voltes i Joan Plana, una rumba "Flor de primavera" de La Troba Kung-Fú, una popular catalana "La Cirereta" i una versió adaptada per l'ocasió de "Caramelles" d'Els Catarres, en aquest cas amb el títol "Viu les Caramelles amb mi".

 

Amb l'acompanyament d'en Pol Alzina a l'acordió, na Cristina Gamisans i en Jaume Ribera al violí, i una petita col·laboració al pavelló de na Muntsa Sala al contrabaix. Sota la direcció de na Montse Fàbrega.

 

Please reload

Publicacions recents

March 31, 2018

December 24, 2017

December 22, 2017

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now