Concert a GavàEnguany la S.C. La Llanterna ha organitzat un intercanvi musical amb la Coral La Igualtat de Gavà i aquest mes de Febrer l'entitat surienca s'ha desplaçat fins aquesta població per tal d'oferir un concert conjunt.


Els cantaires suriencs van poder visitar Gavà gràcies a un dels seus components que molt amablement els va fer de guía. Després d'un dinar de germanor les dues entitats van obsequiar el públic assistent a l'església de Sant Pere amb un repertori variat.


La Coral La Igualtat va delectar-los amb cançons com "Més lluny, "Se'n va anar" o "Es caprichoso el azar", tot dirigit pel director Joan Casas, acompanyat al piano per na Sesca Martorell.


La Llanterna va interpretar peces com "Ulls verds", "La font del roure" o "Lola la tavernera" com sempre sota la direcció de na Montserrat Fàbrega, acompanyada pels músics, Jaume Ribera al violí i Muntsa Sala al piano.


En acabat el concert, els cantaires gavanencs van brindar un sopar per a totes dues corals.Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon