Concert de Nadal


El dia 23 de desembre al vespre, la S.C. La Llanterna va oferir un concert de Nadal al local de l'Esplai de Súria.


La coral, dirigida per Montserrat Fàbrega, va estar acompanyada per la pianista Montserrat Sala i el violinista Jaume Ribera. En l'acte, que va constar de dues parts, els mateixos cantaires de l'entitat van anar presentant les peces que es varen interpretar. A la primera part la coral va oferir una mostra de repertori variat, i hi van sonar entre d'altres "La font del roure" de Josep Anselm Clavé, "El tren de mitjanit" de Sau o "Amor particular" de Lluís Llach.


La segona part es va dedicar íntegrament a les nadales, des de melodies tradicionals fins a d'altres de més modernes com ara "El caganer" d'Albert Pla, "Un camell d'Orient" de Manel o la tradicional provençana "Marxa dels reis".


En acabat, l'entitat va obsequiar als assistents amb coca i cava.Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon