Trobada de cors salats a CardonaEl diumenge 4 de Setembre va tenir lloc un encontre molt bonic entre els quatre pobles bagencs units per un material molt preuat, la sal.


Els municipis de Sallent, Callús, Cardona i Súria van oferir una cantata a l'impressionant col·legiata de Sant Vicenç de Cardona, que enguany celebra el 50è aniversari de la restauració de la capella de Sant Ramon Nonat de l'emblemàtic Castell de Cardona.


És per això que les corals, Nova Harmonia de Sallent, La Romança de Callús, la Coral Cardonina i la Societat Coral La Llanterna de Súria van oferir un concert per a tal esdeveniment especial.


Cadascuna de les formacions van interpretar quatre peces, i per finalitzar l'acte, els directors de cada coral van dirigir una cançó conjunta; "Senyor Sant Jordi" de Francesc Vila, "El Rossinyol" de A. Pérez , "El cant del poble" de Josep Maria de Segarra i un cànon de Francesc Vila, dedicat al municipi cardoní.


En acabat, els directors, Rosa Maria Ortega, Joaquím Piqué, Ovidi Cobacho i Montserrat Fàbrega, van ser obsequiats amb un record per commemorar tal dia.


Per tancar el dia amb un bon gust de boca, va tenir lloc l'audició de sardanes a càrrec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona.Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon