Trobada de cors salats a Cardona

September 4, 2016

 

El diumenge 4 de Setembre va tenir lloc un encontre molt bonic entre els quatre pobles bagencs units per un material molt preuat, la sal.

 

Els municipis de Sallent, Callús, Cardona i Súria van oferir una cantata a l'impressionant col·legiata de Sant Vicenç de Cardona, que enguany celebra el 50è aniversari de la restauració de la capella de Sant Ramon Nonat de l'emblemàtic Castell de Cardona.

 

És per això que les corals, Nova Harmonia de Sallent, La Romança de Callús, la Coral Cardonina i la Societat Coral La Llanterna de Súria van oferir un concert per a tal esdeveniment especial.

 

Cadascuna de les formacions van interpretar quatre peces, i per finalitzar l'acte, els directors de cada coral van dirigir una cançó conjunta; "Senyor Sant Jordi" de Francesc Vila, "El Rossinyol" de A. Pérez , "El cant del poble" de Josep Maria de Segarra i un cànon de Francesc Vila, dedicat al municipi cardoní.

 

En acabat, els directors, Rosa Maria Ortega, Joaquím Piqué, Ovidi Cobacho i Montserrat Fàbrega, van ser obsequiats amb un record per commemorar tal dia.

 

Per tancar el dia amb un bon gust de boca, va tenir lloc l'audició de sardanes a càrrec de la Cobla Juvenil Ciutat de Solsona.

 

Please reload

Publicacions recents

March 31, 2018

December 24, 2017

December 22, 2017

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now