Concert de primaveraPer a finalitzar les actuacions d'aquest curs, la S.C. La Llanterna va oferir un concert conjunt amb el Cor Xera de Moià el passat diumenge 29 de Maig, el qual es va realitzar a l'església del Roser del Poble Vell de Súria.


Aquesta actuació va concloure l'intercanvi amb la coral de Moià, ja que el passat mes de Desembre va ser la nostra entitat la convidada en el seu poble.


El concert va començar amb l'actuació de la S.C. La Llanterna interpretant set peces del seu repertori actual, entre les quals hi constava "La Maquinista", obra d'Anselm Clavé o la rumba "Músic de carrer" de Txarango. Tot seguit va ser el torn del Cor Xera, que presentava un repertori variat, des de la peça "Qualsevol nit pot sortir el sol" de Jaume Sisa fins a "The Conquest of Paradise" del grup Vangelis.


En acabat, les dues corals van cantar conjuntament "L'Empordà", dirigida per Montserrat Fàbrega, directora de la S.C. La Llanterna, i "Nits d'estiu" a càrrec de Mireia Subirana, directora del Cor Xera.


Alba Vila i Muntsa Sala van ser les pianistes de les respectives corals, conjuntament amb en Jaume Ribera, violinista de la coral de Súria.Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon