Concert de primavera

May 29, 2016

 

Per a finalitzar les actuacions d'aquest curs, la S.C. La Llanterna va oferir un concert conjunt amb el Cor Xera de Moià el passat diumenge 29 de Maig, el qual es va realitzar a l'església del Roser del Poble Vell de Súria.

 

Aquesta actuació va concloure l'intercanvi amb la coral de Moià, ja que el passat mes de Desembre va ser la nostra entitat la convidada en el seu poble.

 

El concert va començar amb l'actuació de la S.C. La Llanterna interpretant set peces del seu repertori actual, entre les quals hi constava "La Maquinista", obra d'Anselm Clavé o  la rumba "Músic de carrer" de Txarango. Tot seguit va ser el torn del Cor Xera, que presentava un repertori variat, des de la peça "Qualsevol nit pot sortir el sol" de Jaume Sisa fins a "The Conquest of Paradise" del grup Vangelis.

 

En acabat, les dues corals van cantar conjuntament "L'Empordà", dirigida per Montserrat Fàbrega, directora de la S.C. La Llanterna, i "Nits d'estiu" a càrrec de Mireia Subirana, directora del Cor Xera.

 

Alba Vila i Muntsa Sala van ser les pianistes de les respectives corals, conjuntament amb en Jaume Ribera, violinista de la coral de Súria.

 

Please reload

Publicacions recents

March 31, 2018

December 24, 2017

December 22, 2017

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now