Concert de Sant JordiEl passat 23 d'Abril la S.C. La Llanterna va participar en els actes de la diada de Sant Jordi del poble. Va tenir lloc a la plaça de la Serradora on també hi havien algunes paradetes de roses i llibres.


Conjuntament amb la coral Sòrissons van oferir un concert en el qual també hi van tenir cabuda els nens i nenes de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat, Fedac-Súria, Escola Municipal de Formació d'Adults, Institut Mig-Món i alguns voluntaris de la Biblioteca de Súria, on van oferir fragments de textos literaris.


La coral Sòrissons va oferir tres cançons "Senyor Sant Jordi", "Ton pare no té nas" i "La Llevantina", per altra banda la nostra entitat va interpretar "La Puntaire", "La Maquinista" i "Gat rumbero". En acabat, les dues corals van oferir dues cançons conjuntes, "Les fulles seques" dirigida per Montserrat Vinadé i "Santa Espina" per Montserrat Fàbrega, les dues directores de les corals. Els músics col·laboradors van ser l'Alba Vila com a pianista i el Jaume Ribera com a violinista.Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon