Concert de Sant Jordi

April 23, 2016

 

El passat 23 d'Abril la S.C. La Llanterna va participar en els actes de la diada de Sant Jordi del poble. Va tenir lloc a la plaça de la Serradora on també hi havien algunes paradetes de roses i llibres.

 

Conjuntament amb la coral Sòrissons van oferir un concert en el qual també hi van tenir cabuda els nens i nenes de les escoles Francesc Macià, Mare de Déu de Montserrat, Fedac-Súria, Escola Municipal de Formació d'Adults, Institut Mig-Món i alguns voluntaris de la Biblioteca de Súria, on van oferir fragments de textos literaris.

 

La coral Sòrissons va oferir tres cançons "Senyor Sant Jordi", "Ton pare no té nas" i "La Llevantina", per altra banda la nostra entitat va interpretar "La Puntaire", "La Maquinista" i "Gat rumbero". En acabat, les dues corals van oferir dues cançons conjuntes, "Les fulles seques" dirigida per Montserrat Vinadé i "Santa Espina" per Montserrat Fàbrega, les dues directores de les corals. Els músics col·laboradors van ser l'Alba Vila com a pianista i el Jaume Ribera com a violinista.

 

Please reload

Publicacions recents

March 31, 2018

December 24, 2017

December 22, 2017

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now