35ena Trobada de Caramelles a CasserresEl diumenge 17 d'Abril va tenir lloc a Casserres la 35ena trobada anual de Caramelles. Enguany hi van participar 17 colles d'arreu de Catalunya, algunes corals i d'altres balladors i bastoners.


Ben d'hora al matí es va poder gaudir de xocolata calenta amb coca per a tots els assistents, tot seguit s'afectuà el passacarrers amb totes les colles i finalment les actuacions.


La S.C. La Llanterna hi va assistir oferint dues cançons al públic assistent, "La Puntaire", una sardana de Ramon Calduch i "El Gat rumbero", una rumba de la Pegatina, acompanyada al teclat per la Muntsa Sala i al violí per en Jaume Ribera i ambdues dirigides per la nostra directora Montserrat Fàbrega.Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon