Caramelles 2016Aquest cap de setmana, 26 i 27 de Març, s'han celebrat les Caramelles, una festa molt típica per pasqua i estimada per tots els catalans i catalanes. Súria és un dels pobles on la tradició és més arrelada, són les més grans de Catalunya i de les més antigues que perduren actualment.


Per a tots els suriencs i surienques és la festa més esperada de l'any, ja que engloba més de 900 caramellaires, tant petits com grans, en dos dies de música, ball i alegria.


La nostra entitat, és la colla més veterana de les vuit que hi ha a Súria. Cada any ens anem modernitzant més amb les cançons i enguany no ha sigut una excepció. Hem preparat quatre cançons que han ressonat per les masies i carrers del poble.


Les quatre peces han sigut "Ulls verds", una havanera de Josep Miquel Sarrià i Ricard Viladesau, "La Puntaire", una sardana de Ramon Calduch, "El Gat rumbero", una rumba de la Pegatina, i "Són més que una tradició", cançó versionada del famós tema de "Viva la vida" de Coldplay però amb lletra adaptada per l'ocasió per un dels nostres cantaires, Joan Ribera.


Totes aquestes peces dirigides per la nostra directora, Montserrat Fàbrega, i acompanyades per tres músics, dos violins, Jaume Ribera i Cristina Gamisans, i un acordió, Pol Alzina.Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon