Concert de Nadal a MoiàEnguany la S.C. La LLanterna va realitzar el concert de Nadal a Moià conjuntament amb el Cor Xera del poble en qüestió. Va tenir lloc a l'antiga església del poble, ara anomenada Auditori Sant Josep, el passat 27 de Desembre.


El concert va constar de dues parts; la primera comprenia obres de diversos estils i la segona nadales. La S.C. La Llanterna va encetar el concert oferint diverses peces com "La Maquinista" o "El meu avi", seguidament el Cor Xera va interpretar "Bon Menú" o "Let the river run" entre d'altres.


A la segona part ambdues corals van poder oferir al públic un recull de nadales, com per exemple "Santa Claus is comin' to town" interpretada per la S.C. La Llanterna i "Marxa dels reis" pel Cor Xera.


En acabar cada part es va realitzar una peça conjunta, "L'Emporda" dirigida per Montse Fàbrega (directora de la S.C. La Llanterna) i "Les 12 van tocant" sota la direcció de Mireia Subirana (directora del Cor Xera).


Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now