Concert de Nadal a Moià

December 27, 2015

 

Enguany la S.C. La LLanterna va realitzar el concert de Nadal a Moià conjuntament amb el Cor Xera del poble en qüestió. Va tenir lloc a l'antiga església del poble, ara anomenada Auditori Sant Josep, el passat 27 de Desembre.

 

El concert va constar de dues parts; la primera comprenia obres de diversos estils i la segona nadales. La S.C. La Llanterna va encetar el concert oferint diverses peces com "La Maquinista" o "El meu avi", seguidament el Cor Xera va interpretar "Bon Menú" o "Let the river run" entre d'altres.

 

A la segona part ambdues corals van poder oferir al públic un recull de nadales, com per exemple "Santa Claus is comin' to town" interpretada per la S.C. La Llanterna i "Marxa dels reis" pel Cor Xera.

 

En acabar cada part es va realitzar una peça conjunta, "L'Emporda" dirigida per Montse Fàbrega (directora de la S.C. La Llanterna) i "Les 12 van tocant" sota la direcció de Mireia Subirana (directora del Cor Xera).

Please reload

Publicacions recents

March 31, 2018

December 24, 2017

December 22, 2017

Please reload

Arxiu
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now