Nadales al carrerAquest any la S. C. La Llanterna va voler oferir un recull de cançons de Nadal a tots els suriencs, per a amanitzar els diumenges de desembre. Cançons com "El dimoni escuat" o "El trineu" es van poder escoltar durant tot el matí.


Tant el diumenge 13 com el 20 de desembre, van sortir pels carrers de Súria per tal d'encomanar l'esperit nadalenc a tots els vilatants. El primer dia va coincidir amb la "19a Fira de Nadal de Súria" i el segon amb la "Fira d'entitats de Súria" en la qual també hi va haver una paradeta de l'entitat.Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now