Concert de TardorAquest any la S.C. La Llanterna va organitzar un concert de Tardor conjuntament amb la Coral a Cor de Manresa, la qual el Nadal passat ja va ser convidada.


El concert va tenir lloc al Teatre del Foment Cultural de Súria; va constar de dues parts, en la primera la S.C. La Llanterna va ser l'encarregada d'obrir l'acte. Va interpretar set peces de les quals en podem destacar "La Maquinista" d'Anselm Clavé amb la incorporació d'instruments un tant peculiars per a la percussió, com ara una enclusa i unes planxes, el foxtrot "El Vestir d'en Pasqual" i "Músic de carrer" de Txarango, les tres interpretades per primer cop en aquest concert.


A continuació, la Coral a Cor va interpretar un petit tast dels seus dos projectes "Menú degustació" i "El cor de la tele". En acabat, les dues corals van cantar dues peces comunes dirigides per la Montse Fàbrega (directora de la S.C. La Llanterna i component de la Coral a Cor) i la Núria Gorchs (component de la Coral a Cor).


Publicacions recents
Arxiu
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon