El llibre

 

El passat 2014, amb motiu de la celebració del 125è aniversari de la S.C. La Llanterna, es va dur a terme la confecció de la monografia històrica titulada La Llanterna, la llum d'un poble. 125 anys d'història per part de Irene Carreño i amb la col·laboració de Jenifer Montaño.

 

La Llanterna, la llum d'un poble. 125 anys d'història de Irene Carreño és una iniciativa que recull la trajectòria d'una de les entitats surienques més antigues, des del seu naixement fins a l'actualitat. Al llarg de les pàgines d'aquest llibre, podreu endinsar-vos en un dels episodis més apassionants que ha protagonitzat el cant coral a la nostra vila, i reviure'l a través de paraules i imatges. Al seu torn, també podreu experimentar part d'aquest viatge mitjançant l'audiovisual que l'acompanya.

 

La Llanterna, la llum d'un poble. 125 anys d'història és un treball ple de simbolisme que pretén testimoniar la unió i la lluita d’un col·lectiu que, a través del cant, ha aconseguit seguir escrivint la seva història, transcendir l’àmbit pròpiament musical i posar les bases per a una continuïtat."

 

Portada del llibre. Arxiu S.C. La Llanterna