El llibre

 

El passat 2014, amb motiu de la celebració del 125è aniversari de la S.C. La Llanterna, es va dur a terme la confecció de la monografia històrica titulada La Llanterna, la llum d'un poble. 125 anys d'història per part de Irene Carreño i amb la col·laboració de Jenifer Montaño.

 

La Llanterna, la llum d'un poble. 125 anys d'història de Irene Carreño és una iniciativa que recull la trajectòria d'una de les entitats surienques més antigues, des del seu naixement fins a l'actualitat. Al llarg de les pàgines d'aquest llibre, podreu endinsar-vos en un dels episodis més apassionants que ha protagonitzat el cant coral a la nostra vila, i reviure'l a través de paraules i imatges. Al seu torn, també podreu experimentar part d'aquest viatge mitjançant l'audiovisual que l'acompanya.

 

La Llanterna, la llum d'un poble. 125 anys d'història és un treball ple de simbolisme que pretén testimoniar la unió i la lluita d’un col·lectiu que, a través del cant, ha aconseguit seguir escrivint la seva història, transcendir l’àmbit pròpiament musical i posar les bases per a una continuïtat."

 

Portada del llibre. Arxiu S.C. La Llanterna

S.C. La Llanterna

Súria

 

  • Icono social Twitter
  • Icono social de YouTube

DIRECCIÓ

Carrer Domènech Quinquer, 25, Baixos

08260, Súria, Barcelona. 

 

lallanterna@hotmail.com

 

Telèfon presidenta (Loli): 636 08 66 48/ 93 869 68 40

 

Telèfon directora (Montserrat): 679 698 523


 

© 2015 per S.C. La Llanterna. Creado con Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now