Assajos

La coral assaja els dissabtes a la tarda al local de l'entitat entre les 19h i les 21h. Durant l'estona d'assaig principalment es treballen les peces de repertori per tal de preparar els concerts i actuacions programades. També es realitzen alguns exercisis per  millorar aspectes com el ritme, l'afinació o la respiració, i adquirir nocions bàsiques de tècnica vocal.

 

Els dissabtes entre 18h i 19h es dediquen a la realització d'assajos parcials per veus i a la preparació de repertori específic del Cor de dones i el Cor d'homes.

 

Amb certa periodicitat, s'organitzen classes magistrals amb persones externes a l'entitat per tal de poder dedicar més temps a aspectes de caire tècnic i la realització d'activitats especials. Han col·laborat amb nosaltres en els últims anys la Mercè Raventós, la Mireia Subirana, en Francesc Vallès, la Carme Soto i la Sílvia Planagumà.

 

Per últim, la coral realitza assajos conjunts amb d'altres grups quan s'han de preparar cants comuns. En els últims cursos s'ha assajat conjuntament amb la Coral Sòrissons i la Coral l'Esplai, de Súria, la Coral a Cor de Manresa, el Cor Xera de Moià, la Coral Romança de Callús, la Coral Cardonina de Cardona, la Coral Nova Harmonia de Sallent, la Coral La Igualtat de Gavà, la Societat Coral El Penedès de Vilafranca del Penedès, la Coral El Progrés de Palamós, la Coral La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada, la Coral Loreley de L'Esquirol i el grup vocal Quarta Justa de Manresa.